Pesimässä

Pesimässä Steve & Sadie 

Kevään pesinnöistä on kasvamassa kaksi poikasta, joista toinen on Chiaran ja Bossin vaaleansininen keltanaamio II kaneli-opaali sekä Sadien ja Steven yksi poikanen joka on sininen opaali, mahdollisesti myös spangle.

Mahdollinen koiraspoikanen/poikaset ovat varattuja, mutta mikäli poikanen/poikaset osoittautuvat naaraiksi, saattaa niille olla koti etsinnässä.
2. Kuoriutunut/hatched 5/5 - Standard skyblue Ring: 02 CC 24L SWE

Ensimmäinen pesintäyritys ei onnistunut, vaan ainoa kuoriutunut poikanen jäi ruokkimatta ja kuoli. Linnut olivat kuitenkin halukkaita uudelle kierrokselle heti perään. Pesinnöissä ei valitettavasti kaikki ole mennyt oppikirjan mukaan eikä Sadie ole ruokkinut vastakuoriutuneita. Steve on auttanut ruokinnassa niin, että Sadie ja Steve ovat saaneet pitää itsellään yhden Chiaran poikasen joka kasvaa hienosti. Lilja sen sijaan on adoptoinut Sadien toisena kuoriutuneen.

Sadien ja Steven ensimmäinen poikanen kehitti ilmakuplan kupuunsa ruokintojen yhteydessä joka täytyi avustamalla tyhjentää, ilmaa kuitenkin muodostui lopulta enenevässä määrin ja poikanen lopulta menehtyi.

--

Tältä parilta voidaan odottaa vain vaaleansinistä perusväriä (lisänä voi olla violetti) mutta lisänä tai kuviona voi olla kaneli/opaali tai spangle keltanaamiota tai normaalikuvioista. Oletan ettei piileviä geenejä todennäköisesti ole muuttamassa poikasen ulkonäköä vanhemmista poikkeavaksi, vaan poikaset tulevat olemaan kuten vanhempansa tai niiden ulkomuodon sekoitus.

Expecting yellowfaces, sky blue / sky blue violets with spangle, opaline, normal and possibly cinnamon. If cinnamon, the chicks can also be visual violet.


Sijoitusmuna / Adoption egg Chiara & Boss (eivät ole pesimässä vaan munat sijoitettu Sadielle)
These two eggs are actually Chiaras and Bosses eggs, Chiara laid two eggs in the big cage and I put them in Sadies nest.

1. Kuoriutunut 29/4 - hatched: skyblue yf 2 cinnamon opaline Ring: 01 CC 24L SWE

Chiara muni keväällä ilman pönttöä kaksi munaa isossa häkissä jotka pelastin Sadien pönttöön. Ne olivat molemmat hedelmöittyneitä ja isänä on Boss. Toinen poikanen valitettavasti menehtyi koska sitä ei oltu ruokittu.

Chiaran ja Bossin ensimmäinen pesue on H-pesue loppuvuodesta 2023. Tästä pesueesta kotiin jäivät Helmut ja Hedda ja koko pesue oli todella kesy ja hienoluonteinen.

Jos olet kiinnostunut CC undulaatista voit käydä lukemassa lisää täältä. Jos haaveilet englantilaisen undulaatin poikasesta, ilmoitathan itsesi ajoissa jonoon.

Varapariskuntana toimiavat Sir Robin ja Lilja ja he saivatkin ottaa huollettavakseen yhden Sadien ja Steven omista poikasista ihan munan kuoriutumisesta saakka.

--

If you're interested in a CC budgie baby, you're welcome to contact me. I make decisions on future homes after all the babies have hatched, fledged and weaned.

Sadie and Steve had no luck on their first round of eggs and Sadie has started with another round already. These babies will be ready for new homes in the end of June. Sadie has also adopted some eggs from Chiara and Boss.

Price for a full english budgie chick is 90e and upwards, depending on the mutation and age/tameness.

---

Contact: lottis (a) gmail.com or the contact formula on the left <<<

Kommentit