Sinisen sävyjä

Tässä koko pesue - kauniitakin kauniimpana! Vasemmalta alkaen nuorimmasta vanhimpaan: Dita, Daku, Dean ja Dolly/(Desmond). Tyttöjen tyttöys ei ole vielä aivan varmaa, pojat ovat selkeitä poikia, kaksi keskellä, niiden vahanahkat ovat jo aivan siniset. Tytöillä harmillisen voimakkaan punervat, josta on vaikea sanoa mitään. Niissä on kuitenkin sen verran enempi valkoista, että uskoisin molempien koboltti violettien (linnut reunoilla siis) olevan tyttöjä. Muutoinhan niiden vahanahkojen tulisi olla samanlaiset kuin Deanilla ja Dakulla. :)Sitten vielä värien vertailun vuoksi muutamia kuvia. Tässä isä Jean, takana, sekä Daku edessä. Molempien perusväri on vaaleansininen, isällä lisäksi violettitekijä.Ja sitten Dean ja Jean :) Dean on joko isänsä kaltainen vaaleansininen violetti tai sitten koboltti violetti.Poikasia: Vas. Dean, Dita sekä Daku selin.

Ja pari kuvaa kaunottaresta - Dita salamalla ikuistettuna.Ja ilman salamaa.Tässä vielä vertailtavana Dolly/(Desmond) joka on siis perusväriltään kuten Dita, Dita vain on valkosiipi eli clearwing. Molemmat kahdesta viimeisestä kuvasta on otettu ilman salamaa, samasta kulmasta, samassa valossa samaan aikaan. Väriero pyrstöissä on huomattava.

Kommentit

 1. Jokohan nuo poikaundulaatit ovat varattuja? Haluaisimme niin mielellään sinisen pojan parveemme lisäksi.
  anja

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Olen juuri päättämässä annanko parin mennä toiselle kierrokselle, voitte halutessanne varata sinisen poikasen seuraavasta pesueesta, luovtus olisi tuolloin loka-marraskuun vaihteessa. :) Nämä poikaset ovat jo varattuja.

  VastaaPoista
 3. Ok. Mikäli laitat ne "jatkoon" niin olisin kiinnostunut mahdollisesti syntyvästä pojasta.
  anja

  VastaaPoista

Lähetä kommentti