Kenny ja Lassie

Sellaiset nimet saivat poikaset.

Kenny on muuttanut uuteen kotiin Ouluun, vaikka olosuhteiden ollessa erilaiset se olisikin ehdottomasti jäänyt kotiin. Se oli siis toivottu kaneli koiras, mutta toivoa saa  nyt vain, että terveyteni palaa taas ennalleen ja saan jatkaa harrastusta ja uusia kaneli koiraita kuoriutuisi vielä jatkossakin.

CC Kenny 5 weeks


Lassie on sitten Sadien ja Steven poikanen, aivan ihana tapaus sekin, normaalikuvioinen naaras, joka sekin voi tarpeen mukaan jäädä myös kasvatukseen, sillä opaalia periyttämätön naaras ilman mitään muitakaan lisämutaatioita on aina arvokas lisä jalostuksessa. Mutta Lassielle kuulostelen myös mahdollisesti uutta kotia. Jos siis jossain parvi kaipaa pientä sinistä naarasta, saa tähän suuntaan olla yhteydessä.

CC Lassie 5 weeks

CC Lassie 5 weeks

CC Lassie 8 weeks and her foster father Sir Robin


Olen joutunut jonkin verran olemaan poissa kotoa ja linnuilla on käynyt vain hoitaja. Nyt voikukkaa kädeltä tarjotessani parhaimmillaan viisi lintua kiipeili pitkin ylävartaloa yhtä aikaa ja vielä useampi kävi tervehtimässä. Kenties niillä oli sitten kuitenkin ollut ikävä, vaikka tuntuukin ettei niitä oikeasti hirveästi kiinnosta missä olen vai olenko missään - kunhan on ruokaa ja pääsee lentämään.

Frodo ja Lilja etsivät pesää vähän joka paikasta, joten niiden kanssa saa olla tarkkana. Gible ja Helmut ovat ystävystyneet, ja välillä Helmut seurustelee Iriksen kanssa. Kaikki ovat tietenkin sukua keskenään, joten mitään pareja näistä ei ole muodostumassa.

Jos kaikki sujuu hyvin, myöhäissyksylle on suunnitteilla pesintä Alexanderille joko Sadien tai Lucyn kanssa sekä Kylalle, mahdollisesti Bossin kanssa. Alexander ja Kyla ovat osoittautuneet terveiksi ja reippaiksi linnuiksi. Jotta voin olla varma että niillä on myös tarpeeksi ikää, pesintä ajoittuu tosiaan myöhempään syksyyn.

Blogissa kesä tulee varmaankin olemaan hiljainen ja jos mielessäsi on jotain kysymyksiä, laitathan sähköpostia!

--

I've been away awhile due to an illness I'm hoping to recover from soon.

K-clutches Kenny has is in his new home, though I would have otherwise kept him, as he is a stunning cinnamon opaline male. But he got himself a super home, and I couldn't be happier.

Lassie from L-clutch is now 8 weeks old and available to a good home, but she also has a place here with us. A very lovely and brave little girl she is.

Hopefully we will be able to have new babies again later this year as I had planned. Most likely summer will be more or less quiet here and if you need some news, please don't hesitate to mail me!

Kommentit

Lähetä kommentti