Oranssi parta

Alya tullaan hakemaan perjantaina. Se pääsee kyllä ihanaan kotiin Rosannan luokse, joten minun ei tarvitse olla siitä huolissani. Tarjosin tänään poikasille porkkanaraastetta ja kylläpä maistuukin! Eri nastaa lehtisalaattiin tai kurkkuun verrattuna, ehkä se on se raasteinen muoto mikä tekee siitä niin hauskaa syötävää, saa kivasti väriäkin naamaan. ;) Alylla on jo komea oranssi parta, vaikka siis tyttö onkin.
Aly on kolmikosta rohkein ja kekseliäin, joten menee juuri oikealle henkilölle, kun sille on suunniteltu niin suuria tulevaisuuden varalle. Toiset kaksi pääsevät varmaankin sitten takaisin tuonne makkariin muiden viereen joksikin aikaa, en tosin enää laita tuonne isoon häkkiin, kun näilläkin on uusiin koteihin meno kuukauden sisällä suurin piiretin. Aly saa toivottavasti itselleen sopivan kaverin Sarin poikasista, joita kuoriutui siis neljä. Itseäni kiinnostaisi kovasti yksi violetti naaras, mutta en tiedä raskinko kuitenkaan ottaa. Täällä on hyvä parvi nyt, Ellikin rauhoittunut kovasti eikä enää kiusaa pienempiään ja lukumäärä on sopivat 8. Sitä paitsi häkkiä ei olla vielä suurentamassa ja jos meillä on taas muutto edessä kesällä on parempi jättää laajennus suunnitelmat sitten myöhemmälle.

Ostin parvelle uudet tikapuut kun edelliset saivat raakaa kyytiä ja ne oli silputtu palasiksi lattialle. Edelliset olivat siis rakennetut sisalpunoksesta ja puuaskelmista. Tämä uusi on pelkkää puuta ja olin varma, että menee vuosi ennen kuin kukaan edes koskee siihen, mutta jo heti samana iltana siihen oli pari tyttöä hakeutunut yöpuulle ja aina kun menen huoneeseen muutama lintu istuu oikein tyytyväisen näköisenä tässä uudessa hökötyksessä. Ei se sitten ollutkaan ollenkaan pelottava! :)
Kommentit

  1. Oletteko te muuttamassa? Minnekkä ja millaiseen asuntoon?

    Ihanan näköisiä nuo linnut ja häkit!

    VastaaPoista
  2. Ei vielä olla muuttamassa ja toivottavasti ei ennen kesän loppua, mutta katselussa on, kun käyhän tämä tila vähän pieneksi täällä, vaikka pihamaata onkin. :(

    VastaaPoista

Lähetä kommentti