Namulle uusi nimi

Parveen tulla tupsahti tänään nätti poju nimeltää Namu, mutta kokee nimenvaihdoksen samoin tein, ensimmäisenä mieleen tuli Dali, joten taitelija olkoon sitten. ;) Namu/Dali on Minnan kasvatti ja väriltään toivottavasti/oletettavasti FBC-harmaasiipi, eli Full-Body-Colour-harmaasiipi. Tämä mutaatio on normi harmaasiiven ja clearwingin risteymä jolla on harmaat siivet, mutta täysvärinen perusväri, ei siis haalistunut, kuten tavallisella harmaasiivellä. Dali on lisäksi harmaa, goldenface ja mitä muuta, se ehkä selviää aikanaan. :) Tässä muutamia kuvia yläkerran parven kokoonpanosta. Alakerrassa majailevat vielä Loisto ja poikanen, odotellaan, että pikkuinen uskaltautuu pöntöstä ulos ja viedään heidätkin parven seuraan.

Poikasta olen mietiskellyt mihin sen laitan, annanko uuteen kotiin vai jätänkö tänne... Kai sille on uusi koti löydettävä ja hybridi kun on, sitä tuskin kukaan kasvattajakaan erityisemmin haluaa, vaikka komea onkin. :) Ulos tuloa odotellessa, että saadaan parempia kuvia sitten...

Kuvia klikkaamalla näet ne isompina.

Dali ja Bonnie, jonka kaveriksi toivon pikkuveikon alkavan :) Bonnie on siis tavallinen harmaasiipi, sävyerö perusvärissä on mielestäni hyvin erottuva.Vasemmalta oikealle: Bonnie (takana), Dali, Polly ja Blue.

Blue lähempää... Epäilen tätä komistusta edelleen clearwingiksi.

Vertailun vuoksi, kaksi oletettavasti samanväristä, Bluen pitäisi siis olla samanvärinen kuin Jean ollakseen sekin pelkkä spangle. Jeanilla kuvio on selkeä.

Vasemmalta oikealle: Nieve, Polly, Dali ja Jean.


Sama sakki eri järjestyksessä :)

Ja Jean sekä Nieve hyllyn päällä.

Kommentit