Uusi parvi

"Puolikasvattini" Ike palautui meille eilen haalimansa parven seurassa. :) Ike lähti meiltä Minnan Chiquin kanssa maailmalle, hankki sieltä ystäviä ja palasi nyt sitten takaisin kotiin sen edellisessä kodissa havaitun allergiaepäilyn vuoksi.

Ike ja Chiqui ovat molemmat alle 2 vuotiaita, eloisia ja pirteitä undulaatteja ja saavat lähteä uuteen kotiin yhdessä, jos hyvä sellainen on tarjolla. Meillä niillä on paikka niin kauan kuin tarvitsee. Mukaan saa myös tilavan häkin kahdelle, hinnasta sovitaan.

Alla esiteltynä Iken uusi parvi :) Ike on siis vaaleanvihreä normaalin, Ellin ja Kallen poika. Chiquita on lutino, Tuisku vihreä harmaasiipi, DM:stä ostettu ja Minttu ja Ville vanhempaa herrasväkeä, Mintulla jokin kasvain ilmeisesti, joka tekee ulkomuodon kovin raihnaiseksi, mutta on silti vielä pirteä, vaikkei niin eloisa kuin muut terveet ystävänsä.

Tässä on harmaasiipi tyttö Tuisku. Perusväriä en tiedä, mutta tummalta se näyttää... Epäilisin ehkä jopa oliiviksi? Mutta tummanvihreä todennäköisemmin. Kuva ilman salamaa. Ikää semmoiset 8kk, syntynyt joskus kesällä.

Salamalla.

Tässä Ville, normaali koboltti 7v. Ville elänyt elämänsä Mintun 6v kanssa. Oikein komea herra!! Ihastuin heti... Ville ja Minttu jäänevät meille elelemään vanhuuden päiviään...

Ville ja Tuisku ilman salamaa.

Ja koko lössi vasemmalta alkaen päiden mukaan: Ike, Tuisku, Chiqui, Minttu ja Ville.Tässä vielä muutamia otoksia omasta parvesta

Dali vasemmalla ja Caan oikealla, uusia katsomassa. :)Violetti pariskunta, Polly ja Jean.


Vaaleansininen "pariskunta" Blue ja Nieve ;)


Kommentit