Suloisuudet ja nimensä

Tänä aamuna otetut kuvat piipertäjistä tulevat tässä :) Varauskalenteri on sellaista sorttia, että kaikki kirjavat pysyvät tarkkailun alla niin kauan, että selkenee ovatko hollannin vai resessiivisiä kirjavia. Jos resessiivisiä, ovat vapaita uusiin koteihin ja jos taas hollannin, jää yksi niistä minulle ja toinen/muut luovutetaan kasvattajille, jotka tuntevat ko. mutaation ja sen periytyvyyden. Kaksi keskimmäistä, eli kaneli naaraat näyttäisivät olevan normaaleja, joista vaaleansinistä on jo uuteen kotiin alustavasti kysyttykin. Kuitenkin nämä normaalitkin ovat vielä tarkkailussa, sillä hollanninkirjavuus voi esiintyä pelkästään esim. jalkojen tai nokan pigmenttimuutoksena, joten tulee olla tarkka :)

Poikueen kirjaimena on vuorostaa F, joten alla myös nimi-ehdotukset pienille. Saattavat mahdollisesti vielä muuttua, mutta sukupuolen vaihtelukin on otettu huomioon, joten eiköhän ne ne lopulliset ole. Nämä nimet siis tulevat papereihin ja omaan rekisteriin.

Alla kuva vanhimmasta 26pv, olen tosiaan aika varma, että näen jo himmeät iirisrenkaat... nämä kuvat vain eivät olleet tarpeeksi tarkkoja, että niistä näkisi mitään. Iirisrenkaat siis tarkoittaisivat sitä, että kyseessä on hollanninkirjava, eikä resessiivinen kirjava. Ulkomuotokin on muuttunut viime viikosta, silmille on pikkuisen alkanut laskeutumaan höyhentä, joten ehkäpä tästä tulee komeasti isäänsä :) Vielä viime viikolla katsoin, että kovasti on äitinsä oloinen pään suhteen, mutta nyt jo havaittavissa enemmän muhevuutta ;) Hauska nähdä, mitä näistä tulee senkin suhteen, kun vanhemmat ovat kuitenkin eri tyyppiä.

Niin ja nimeksi tulee Filip/Filippa.Kakkonen 24pv, ihana edelleen :) Nimenä Flii.

Kolmonen 20pv on osoittautunut harmaaksi sekin, eli harmaa kaneli naaras. Tytön nimeksi tulee Fleia.
Ja tässä piskuisin suloisuus 18pv, kirjava ja sekin on perusväriltään harmaa! Silmistä en tosin mene vielä sanomaan mitään :) Ja tälle nimeksi tulee Fokus, olipa sitten tyttö tai poika :)


Kommentit