In Search for New Homes

Nyt olemme palanneet kahden viikon lomareissulta ja pääsin vihdoin hoitamaan itse lintuja, vaikka hyvää hoitoa olivat saaneet myös poissa ollessamme :)

Poikaset ovat nyt luovutusiässä ja kaksi niistä etsii uutta kotia. Nuorin vaikuttaisi kooltaan suurimmalta ja keltanaamion puuttuessa se on todennäköisin oman parven uusi jäsen. Vanhin on topakka naaras ja keskimmäinen kiltti pieni koiras. Näillä näkymin kotiin olisi jäämässä siis nuorin ja kaksi muuta etsivät uusia omia kotejaan, myös hinta on neuvoteltavissa, mikäli sopiva koti sattuu kohdalle. Minulla on myös mahdollista matkakuluja vastaan kuljettaa lintuja ympäri Suomen tai Ruotsiin.

Tässä kuvassa olivat juuri säikkyneet vapaana olevia muita lintuja jotka suhahtelevat häkin ohitse ja seisovat tikkusuorina, mutta englantilaispiirteitä on selkeinä kaikissa. Kooltaan ovat äitinsä mitoissa, paitsi keskimmäinen, joka on ainakin toistaiseksi aavistuksen pienempi. Tyttö (ylhäällä) on luonteikkain ja nokittelee usein äitinsä kanssa asiasta jos toisesta.

From behind: Eldest (female), youngest (male) and second eldest (male).

Pelkäsin että loman jälkeen eivät enää tulisi niin innokkaasti kädeltä syömään, mutta mikään ei ole muuttunut ja onneksi reipas emo näyttää mallia kuinka käsi ei ole lainkaan pelottava. Lentoharjoituksia ei olla vielä hirveästi tehty, mutta ovat taitavia lentämään, laskeutuminen niinkin vielä harjoittelun alla!

Poikaset ovat rengastettuja, käsiin totutettuja ja terveitä. Poikasen mukana saa niiden täällä syömäänsä siemenseosta, ohjeita linnun hoitoon sekä sukutaulu kuvien kera. Ja tietenkin elinikäinen tuki sekä hyvinä että pahoina päivinä :) Toivon linnuista kuulumisia ja kuvia uudesta kodista!

Two of the babies are looking for a new home. Please don't hesitate to contact me at lottis(a)gmail.com

Kommentit