Jean ja Loisto















Juu, vauvojen tekohommista yllätin pariskunnan eilen, tai no, en yllättänyt, sillä talo oli täynnä tohinaa ja tuossa keskellä olohuonetta pariskunta rauhallisesti toimitti hommiaan ja pusuttelivat suloisesti :) Olisikin mukava, jos pesintä onnistuisi hyvin tässä olohuoneessa arjen touhujen keskellä. Viikonloppu oli normaalia vauhdikkaampi, kun touhuttiin häähulinoissa, mutta nyt ollaan taas palattu arkeen.

Tässä nyt sitten seuraillaan viikko, reilukin, jos pönttöön ilmestyisi muna tai useampi ja sitten alkaa se varsinainen odottelu... heh, hauskaa puuhaa! Kotona saan taas olla koko ajan, työt ovat täällä suurimmaksi osaksi ja opiskelu- ja hääkiireet ovat taakse jäänyttä elämää :) Häät olivat ihanat, kiitos vieraille ja ihanalle henkilökunnalle hotellilla.

Toivotaan nyt kovasti että Loisto tosiaan olisi oliivin vihreä eikä harmaanvihreä, ettei tuo violetti ja harmaa sekoittuisi ja saataisiin kauniita kobolttivioletteja poikasia. Kaikki poikaset siis olisivat koboltteja jos Loisto on oliivi kun Jeanhan on vaaleansininen. Nyt sitten selviää lopullisesti tuo Loiston väri, ainakin. Violetti harmaasiipi spangle kirjava olisikin aika suloinen näky, vai mitä? :)

Kävin tänään DM:ssä hakemassa uutta hirssiä, edelliset kerrat valikoima on ollut todella surkea ja hirssi huonon näköistä, nyt oli tullut uutta. Häkkiin oli lennätetty pari uutta undua ja joukossa todella nätti harmaa kaneli enkku naaras. :) Tämän vuoden poikanen vielä, sillä rengas jalassa oli A.C. Hughesin violetti. 45 euroa on enkuilla hintaa joten katsellaan jos sen vaikka hakisinkin, tai sitten odottelen vielä. Tai haen sitten sen seuraavan ;) Nieve kun edelleen kaipailee kaveria... Varsinkin sitten kun nykyiset seuralaiset lähtevät pois, yksikään kun ei ole minun omani ja näillä näkymin Loisto ja Jean saattaisivat loppukesästä olla vielä pesintähommissa.

Kommentit