Kotona

Clara tulikin kotiin jo eilen. :) Se on tosi kaunis!! Eilen en niin ehtinyt sitä ihastella, koska tyttö oli tosi uupunut pitkän matkan päätteeksi. Se ei alussa edes jaksanut nousta orrelle. Kati kertoikin, että se oli säksättänyt lähes koko matkan Oulusta Kemiin. Matkantekohan Claralla alkoi jo perjantaina viikko sitten ja sen jälkeen se on yöpynyt kolmessa ei paikassa ainakin. Emme saaneet vaihtoa tapahtumaan niin nopeasti kuin oli tarkoitus. :( Näin ei pitäisi tottumatonta undua kuljetella... Clara näyttää kuitenkin toipuneen yön aikana hienosti ja nukkuikin orrella. Se söi eilen jo reippaasti lattialta käsin ja nyt se jo istuu tuolla ylimmällä orrella ja kutsuu muita. Välillä pyörii väkkärää kun tietenkin tekisi mieli päästä toisten luokse. :) Näin sen juovankin nyt aamusta, joten kyllä se siitä!!

Ja tosiaan, se on violetti ja sillä ei ole laikun laikkua valkoista missään perusvärin seassa, joten olettaisin näillä näkymin, että kyseessä on tosiaan clearflight ja vielä violetti sellainen. :) Lisäksi Clara ei ole koboltti, eikä normaali vaaleansininen violetti, joten se on joko tuplatekijäinen violetti tai malva violetti. Sen violetti väri on sellainen hassun tumma. Otin muutaman salamattoman kuvan ja videonkin ja tietenkin niissä se näyttää koboltilta, kuinkas muutenkaan! :D (lukijoille tiedoksi: Undulaatin violetti väri on mahdotonta saada valokuvaan!)


Siellä se nyt pistelee siemeniä kupuunsa, otin hirssin jo pois, se oli vain sellainen alkuun auttaja, kun on tuo vähän pulskan oloinen enkuksikin ;) Vaikka niin kai oli Cielokin.

Kommentit