Kolmessa häkissä porukkaa

Meillä on nyt kaksi asukkia lisää, kun Rasta ja Ykkönen kotiutuivat. Ne tulivat meille sunnuntaina ja olen jo majoittanut parven isoon häkkiin omaan huoneeseensa, missä saavat lennellä yötä päivää. Tänään sulkin häkin oven ensimmäistä kertaa, kun sattui että kaikki olivat sisällä, jotta sain tuuletettua huoneen. Suljettuine ovineen ilma menee tunkkaiseksi melko helposti, eikä pelkkä ovien auki pitäminen oikein auta. Huone on kyllä sellainen sekasotku nyt, kun olen kuskannut sinne metsästä jos jonkinlaista risua silputtavaksi ja niitä on sitten myös urakalla silputtu! :) Aluksi tulokkaat olivat kovin herroiksi ja komentelivat muita. Nyt näyttäisi että Ykkönen on oikein hyvää pataa Aden kanssa. Rasta sen sijaan lentelee paljon omillaan. Nieve on pikkuisen onneton jouduttuaan eroon Jeanistaan... Siitä lisää alempana. :)

Clara on edelleen tosi rauhallisen oloinen, vaikka vaikeahan siitä on sanoa, millainen sen pitäisi olla, kun en ole sitä terveenä nähnyt. Uloste on edelleen löysähköä, mutta ell sanoi sen johtuvan runsaasta veden juonnista. Nykyisin se kuitenkin jo sirkutteleekin ja syö edelleen reippaasti, joten jospas se siitä :)

Olen alkanut taas haaveksimaan pesittämisestä ja tällä kertaa suunnitelmissa olisi kaunis Jean ja pippurinen Loisto. Tavoitteena tietenkin violetti harmaasiipi spangle kirjava... Olin jotenkin hajamielisyyksissäni toivomassa malvaviolettiakin, mutta tuolta parilta tulee todennäköisesti vain kobolttia ja tummanvihreää, mikäli Loisto on DD, eli oliivi. Vaan eipä se kobolttivioletti harmaasiipi spangle kirjavakaan olisi lainkaan ikävä. :) Katsellaan, ovat jo keskenänsä, miten yhteiselo alkaa sujumaan, jos ollenkaan. Loistolla on kyllä tumman ruskea vahanahka ja edellisestä hautomisesta 5kk, Jean oma touhukas itsensä, kovasti on koettanut tyttöä jo kosiskella.

Kommentit