Viimeisiä viedään

Parven keski-iästä johtuen arvelin nyt kuitenkin laittaa vielä yhdet pesinnät käyntiin tälle vuodelle. Boss ja Chiara ovat jo päässeet pesintähäkkiin ja toiseksi pariksi todennäköisesti tulee vielä kerran Frodo ja sille kaveriksi joko Lilja tai Jemmy. Jemmy on ollut vaisu kesän, ja nyt vasta viime viikkoina virkistymään päin, joten kallistunen kuitenkin Liljan puoleen.

Frodolla on ollut omat ongelmansa pesittäessä joista kuitenkin selvitty nokkeluudella ja tarkkaavaisuudella. Koska pesimässä on myös toinen tasapainoiselta vaikuttava pari, uskon ja toivon, että kaikki menee hyvin. Frodo ja Lilja tulisivat saamaan opaaleja, sinisiä ja violetteja poikasia. Mikäli piilossa ei ole muita geenejä joista en ole tietoinen. Opaali tulee naaraille näkyvänä ja koiraille piilevänä ja Lilja periyttää myös kanelia piileväksi kaikille poikasille. Luonteeltaan poikaset tulevat olemaan aktiivisia ja vietikkäitä sekä älykkäitä.

Chiara samoin periyttää piilevää kanelia ja piilevää opaalia koiraille, muutoin poikaset tulevat olemaan normaalikuvioisia sinisiä tai harmaita osittain keltanaamiolla varustettuna. Sekä Boss että Chiara ovat parven kesyimpiä, ihanteellisia lemmikkilintuja ja ulkomuodoltaan oikein kauniita englantilaisia.

Molemmista pesityksistä jää mahdollisia poikasia myös kotiin jatkamaan linjoja.

Kommentit