Kylpemistä

Pääsiäinen vietettiin poissa kotoa ja linnuilla kävi silloin hoitaja. Otimme Teddyn ja Jemmyn mukaan, koska pelkäsin, etteivät löydä vielä ruoka-astialle ja ratkaisu oli ihan hyvä. Matka meni tosi hyvin, rentoutuivat uudessa paikassa ja kotiin päästiin ilman ongelmia. Kakka myös kulki normaalisti, eikä matkattu häkin pohjalla.

Sadie ja Chiarakin ovat kotiutuneet silminnähden. Ne eivät todellakaan ole mikään rakkauspari, vaan riitelevät enemmän kuin ovat sovussa, kuitenkin kevyttä nokan kopinaa vain, ei tappeluita. On hyvin mahdollista, että uusi paikka ja erityisesti parven ja koiraiden äänet ovat tuoneet soraääniä myös yhteiseloon. Teddy ja Jemmy eivät riitele yhtään, naaras ja koiras kun ovat, mutta eivät myöskään ole muodostaneet minkäänlaista paria. Jännä nähdä mikäli isommassa parvessa löytävät toisilleen kumppaneita.

Syötin tänään tytöille salaattia kädestä ja ne aivan hullaantuivat. Sadien kanssa jouduin hieman nipistellyksi, se kun maisteli salaattia aika raaoin ottein ja Chiara sai tyytyä lähinnä salaatin jämiin. Sadie on huomattavasti dominoivampi ja Chiara kesympi. Chiara tulee yleensä ensimmäisenä maistelemaan ja kun Sadie huomaa että se on selkeästi jotain hyvää, työntyy se häätämään toisen pois. Laitoinkin salaatinrippeet uima-altaaseen jossa tytöt jatkoivat repostelua ja kylpemistä vielä pitkän tovin. Mukava kun on pitkästä aikaa kylpeviä undulaatteja. Jospa tartuttaisivat kylpemisinnon myös muihin!

Teddyllä ja Jemmyllä on molemmilla hieman erikoisempi äänivarasto ja toivon kovasti että se säilyisi. Valitettavasti kokemuksena on, että ajan kuluessa koko parvi puhuu samaa "murretta" kun on kunnolla kotiuduttu. Teddy varsinkin juttelee samaan tapaan kuin puhuvat undulaatit ääntelevät, paljon erilaisia rosoisia äänteitä. Olenkin sanonut lapsille että se sanoo selvästi "Hei, Teddy" jota sille päivät pitkät toistelen, mutta se on todennäköisesti vain toiveajattelua. Se osaa kuitenkin myös laulaa kuten koiraan kuuluu, vaikka aksentti onkin hieman erikoinen.

Sadie salaattikylvyssäKommentit