Huomenna

Huomenna pitäisi pöntössä piiputtaa jo neljäskin poikanen. :) Näillä alkaakin jo olla mukavasti ääntä yhdessä tirskuttaessaan. Veli on ollut meillä viikon käymässä ja nukkuu olohuoneessa lintujen kanssa, onneksi tämä yö on viimeinen, alkaa nimittäin olla jo mekkalaa! :D Lähdemme huomenna käymään sukujuhlissa Sotkamossa ja tulemme takaisin sunnuntaina päivällä. Aamusta ehdin vielä nähdä uuden tulokkaan ja viimeistä odottelemmekin maanantaiksi.

Jean kävi tänään lennolla, kun huomasin sen olevan liikunnan puutteessa räpyttäessään orresta kiinni pitäen. Ei se kauaa viihtynyt häkin ulkopuolella, se on tosi näppärä löytämään takaisin häkkiin, kuten myös Loisto, joten uskoisin voivani pitää niitä lennolla useamminkin nyt kun parittelut on suoritettu, liikunta on vain hyvästä. Loisto ei tänään tullut pöntöstä ulos Jeanin lentojen aikana, se ei välttämättä liikuntaa niin kaipaakaan poikasistaan huolehtiessaan.

Kovasti kaavailen jo tuosta ensimmäisestä harmaasiipeä kun sillä ei ole vielä pigmenttiä :D heh, niillä ei yleensäkään vielä ruukaa olla pigmenttiä, mutta nythän onkin siis hyvä vielä toivoa, kun toivoa on vielä jäljellä! Tässä kuva vanhemmista seepiansuomun kimpussa.

Kommentit