Viimoinen

Viideskin on sitten kuoriutunut. :) Kyllä nelonen on tullut toissapäivänä kun nyt näki tuon vastakuoriutuneen, on se vain pieni ja punainen! Nelonen oli eilen jo huomattavasti paljon isompi, puhumattakaan tänään. Mustat silmät kaikilla.

Nyt sitten pitäisi muistaa vain kantaa vanhemmille kahta kauheammin herkkuruokaa että poikaset kasvavat isoiksi ja potriksi! Ykkönen on jo 7 päivää vanha, rengastaminen varmaan tapahtuisi keskiviikko iltana, näin olen laskeskellut edellisistä kokemuksista päätelleen, poikanen on tuolloin yötä vajaa 10vrk.

Kuvassa näkee edelleen vanhempien poikastenkin pigmentittömyyden, mietiskelin sellaistakin, että valonmäärällähän saattaa hyvin olla tekemistä pigmentin kehittymisen kanssa, että talvella pigmentti kehittyy nopeammin ja kesällä valonmäärän ollesssa ziljoona kertaa suurempi, pigmentti kehittyy myöhemmin. Tiedä häntä. Jonkin verran mustaa pilkkua on jo havaittavissa. Aivan varma en tuosta kuvasta ole, onko päällimmäisenä ykkönen vai kakkonen. Uskoisin kuitenkin että ykkönen päällimmäisenä ja kakkonen alempana. Kakkosella näkyy oikeassa olkavarressa jo vähän mustaa.


Kommentit