PöntölläOlin kamera valmiina aamulla kun kävin katsomassa pöntöllä ovatko Loisto ja Jean saaneet perheenlisää. Ja olihan ne! Kuva otettu ilman salamaa lintuvalon loistossa. Eli häirintä koetettu taas pitää minimissä, olisin viipynyt pöntöllä yhtä kauan ilman kameraakin. Jean ja Loisto suhtautuvat läsnäolooni häkin lähellä siedettävästi, eivät säiky tai muuta, useasti syöttävät toisiaan, syövät tms. Vaikka vanhemmat eivät siis ole kesyjä. Ainoastaan käden laittaminen häkkiin saa aikaan hässäkän Jeanissa, mutta vaihdan ruoat vain silloin kun emo on pöntössä, eikä se tule ulos vaikka kuuleekin varmasti Jeanin lentävän, ei myöskään säksätä tai muutoin erityisemmin koeta suojella poikasiaan. Aion siis ensimmäisen kerran käsitellä poikasia rengastettaessa ja senkin jälkeen odottaa lähemmäs vieroitusikää ennen seuravaa käsittelyä. Rengastuksesta ei nimittäin jää mitään mukavimpia muistoja varmasti.

Molemmat poikaset mustasilmäisiä, eli ei ainakaan vielä yhtään fallowta! ;D Jeanillahan on EHKÄ piilevänä myös fallow geeni, kaunis haalea mutaatio jolla punaiset silmät ja rusehtava siipikuvio. Jeanin äidin isä on fallow. Mutta jotta tähän pesueeseen saataisiin fallow, tulisi Loistollakin olla fallow piilevänä ja se jos mikä on hyyyyvin epätodenäköistä! Jos punasilmäinen poikanen kuitenkin sattuisi pesueeseen tulemaan se olisi joko kaneli jostain Jeanin kaukaisista sukuhaaroista tai sitten ino. Mutta kanelin ja inon punaiset silmät ovat vähän erityyppiset, kanelin silmät ovat tummemmat muuttuvat pian mustiksi, inolla ne pysyvät punaisina.

Mutta näihin tunnelmiin tällä kertaa! Huomenna ei pitäisi poikasia olla tulossa, katsotaan asiaa sitten taas torstaina. :)

Kommentit