Kakkonen tunnistusmerkitty

Tänä aamuna kakkonen sai renkaan - tai ainakin luulen, että se oli kakkonen ;) Oli sillä jo eniten hahtuvaa ykkösen jälkeen. Se on aivan valkoinen tipuli, siis sillä ei ole pigmenttiä (vielä) senkään vertaa kuin ykkösellä. Otti rengastus operaation oikein reippaasti, eikä inahtanutkaan! Ykkönenhän huuteli äippää avuksi koko ajan.

Luulen, että ykkönen on poika, kakkonen tyttö ja kolmonen myös poika. Muista en osaa sanoa, kun en ole nähnyt vahanahkaakaan kunnolla, mutta eipä siitä taitaisi sen kummempia vielä voida päätelläkään. Nykyisimmän teoriani mukaan, tai siis ei se ole minun keksimäni teoria ;) Pojilla on huomattavasti isompi ja turpeampi vahanahka tässä vaiheessa kuin tytöillä. Vaihdan varmaan mielipidettä sukupuolista vielä noin neljä kertaa ;) Mutta uskoisin, että nuo kaksi ensimmäistä menisi näin...

Kakkonen oli oikein tutkivainen ja uteliaan oloinen tirppana muutenkin, eikös ne naaraat olekin rohkeampia? Tästä tulee siis todennäköisesti sininen, kun ei keltaista näy ja pigmentittömyys viittaisi ehkä jopa johonkin vaaleampaan mutaatioon, saamme nähdä! (Ehkä tästä Reiskalle se harmaasiipi tyttö.... ;))

Kommentit