Toinen poikanen Chiaralle ja Bossille

Olen niin monelle muulle taholle jo kertonut kakkospoikasen kuoriutumisesta että olen unohtanut kirjoittaa siitä täällä! Varsinainen kakkosmuna oli siis alusta alkaen tyhjä ja kolmonen valitettavasti jäi kuoriutumatta, mutta liekö näistä viivästyksistä johtuen sitten, nelosella olikin jo kiire ja se kuoriutui eilen vain 17pv haudonnan jälkeen! Ja se voi hyvin, tai siis, aamulla olen nähnyt sen viimeksi koska Chiara. Mutta koska Chiara, uskon sen voivat hyvin! Sain poikasista tosiaan tuolloin aamulla muutaman suttuisen kuvan ja 3 sekunnin videon, ja sitten Chiara ehtikin jo tulla paikalla joten oli aika laittaa luukku kiinni.

Boss huolehtii perheestään kiitettävästi, se kulkee pöntössä syöttämättä sekä äitiä että kenties myös poikasia, tai sitten Chiara tekee sen saatuaan ruoan ensin isältä. Se syö hyvin harvoin itse.

Ja jos oikein pinnistelen mielikuvitukseni virkeimmilleen saatan kuvissa tai videolla nähdä ehkä aavistuksen punervammat silmät joka tarkoittaisi kanelipoikasta! Molemmat vaikuttavat olevan valkountuvaisia joka tarkoittaa opaalia. Koska Boss on piilevä opaali, saattavat sekä naaraat että koiraat tässä pesueessa olla visuaalisia opaaleja.

Koska laskut on menneet jo vähän sekaisin, seuraavaa poikasta odotellaan kuoriutuvaksi joko 4. tai 5. päivä.

Frodo ja Lilja taas ovat aivan aikataulussaan nyt jo seitsemännen munan ylpeitä vanhempia, joista 4 on hedelmöittyneitä. Yksi niistä tosiaan tyhjä. Jospa munien tulo jo loppuisi tähän...

Olen myös päivän mittaan päivitellyt sivuja taas sieltä täältä. Tarkoituksena olisi vielä joku kaunis päivä saada kootuksi myös hoito-ohjeita ja vinkkejä elämään undulaatin kanssa.

Kommentit