Bonnie the possu

Bonniesta on tullut oikea ahmatti ja muita säälimättömästi syrjivä lihava pikku lintu! Se on valtava kooltaan, isompi kuin isänsä, todella nätti (/komea, se on ehkä sittenkin koiras...) mutta mitä se tekee; se vie kaiken ruoan muiden poikasten nenän edestä! Kun isä koettaa ruokkia jotakuta toista poikasta, on Bonnie aina paikalla, joko kävelee kyseisen poikasen yli isänsä viereen tai jos Jean on pöntöllä se suikaisee suorintatietä itse pönttöön syötettäväksi!!

Tämä saattaisi tietenkin johtua siitä, että Jean ei osaa kunnolla ja tarpeeksi poikasia syöttää ja kaikilla on koko ajan nälkä. Ne syövät jonkin verran itsekseenkin jo, mutta ei tarpeeksi ja pehmeään ruokaa eivät ole ainakaan minun nähden vielä koskeneet, vaikka Jean paljon sitä syökin. Pöntössä edelleen oleilevaa Baillea Jean syöttää kuitenkin melko hyvin, sillä aina Bonnie ei ehdi paikalle, sen lentotaito ei kovin loistava kuitenkaan ole... Joskus se ehtii syöttää myös Bodieta, mutta Bee jää auttamattomasti isompien sisarustensa varjoon. Se on parven piskuisin ja pienimmäksi varmasti jääkin.

Kuvia voisin harkita ottavani illasta tai sitten odotan vielä, että Baillekin tulisi ulos kolostaan... ;) Ja arvatkaas mitä... en sittenkään ole vieläkään varma niistä sukupuolista edes noiden muiden pienten suhteen, vaikka Bonnie nyt koiras olisikin, sillä ei ole niin väliä. Toivoisin kovasti että kaikki muut olisivat tyttöjä, mutta toiveet eivät aina auta. :(

Kommentit

  1. Kävin tuolla Kaijulissakin lukemassa, kun olit sinnekin kirjoittanut pikku ahmatista.
    Mietin, että tekisikö emo Bonnielle mitään jos laittaisit ne kahdestaan yhteen häkkiin vai alkaisiko se hoitamaan poikastaan ja isä hoitaisi sitten loput poikaset toisessa häkissä?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti