Jean ihmeissään

Eiliseen tekstiin meinasin lisätä, etten saattaisi uskoa Jeanista mitään tuollaista, kun se on aina ollut niin kiltti.. No, ilmeisesti se ei ole Jean ollutkaan. Aamulla seurailin taas häkin tapahtumia, Bonnie ja Bee olivat pöntöstä ulkona yön ja edelleen istuivat orsilla. Loisto ei niitä syöttänyt, mutta pöntössä olevia kyllä. Huomasin sitten, että jos jompi kumpi poikasista koetti kerjätä, juurikin silloin kun Jean syötti Loistoa, tai yleensäkin oli jollain tavalla Loiston tiellä, sai se hetimiten nokasta. Näin kävi kolme kertaa ja kolmannella kerralla laitoin hanskan käteen, otin Loiston kiinni ja vein sen pois.

Jean oli tietenkin hieman hädissään ja kutsui Loistoa, Bonnie ja Bee kyyristelivät orsilla hämmentyneinä, Baille ja Bodie pesässä autuaan tietämättöminä kaikesta, käyttäytyen ihan normaalisti. Alussa Jean vain joko huuteli Loistoa tai lauleskeli vähän. Sitten se alkoi syömäänkin ja nyt se syöttääkin jo pönttöläisiä :) Bee ja Bonniekin osasivat itse pesään, tosin Bonnie on taas ulkona sukimassa itseään - ehkä pöntössä on liian likaista hänen makuunsa ;)

Ja kaikki neljä ovat tosiaan tyttöjä ja kaikille neljälle on jo kodit. :)

Eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu, kun Jean vain jaksaa syöttää nälkäisiä - ne tosin osaavat jo syödä itsekin, sillä pönttöön laittamani hirssintähkät on aina kaluttu tyhjiksi, mutta parempi minusta mitä kauemmin saavat "lisäravintoa" oksennuksen muodossa, viime pesue jäi minusta aivan liian varhain ilman. Pysyisivät vain nyt tuolla pöntössä vielä aikansa.

Ihana Jean.

Kommentit