No nyt

Nyt laitan jo muutaman kuvankin, kun otin niitä omaa arkistointia varten. Myöhemmin voi olla tarvetta vertailukohdalle värien kehittymisen suhteen. Luottavaisia poikasia minulla tällä kertaa, onhan olosuhteet toki olleetkin vähän erit kuin viimeksi. Kakkonen oli nurkassa nukkumassa kun avasin kannen, se jatkoi pian uniaan kun huomasi että mitään ei tapahdu. Ykkönen oli oikein touhukkaan oloinen, katseli minua ja kameraa ja kurkkii jo paljon ovestakin ulos.

Hyvin varovasti olen koettanut olla kuvia ottaessani, enkä edelleen ota poikasia käteen, olonsa tuntevat varmasti turvallisimmaksi oman pöntön pohjalla. Varsinkin kaksi nuorinta on vielä niin viipottajia, että niistä en kuvaa yrittänyt edes ottaa.

Ykkönen on ehkä sittenkin vaaleanvihreä violetti. Pyrstön tyvellä väri on tumma vihreää ja rintaan näyttäisi tulevan sellaista hailakkaa sammalenvihreää sitten. Keltaisen lisäksi, kirjava kun on. :) Taustalla näkyy poikanen numero 4.


Kakkonen oli tosiaan unosilla. :) Eikä kuviota missään paljastamassa mitään... Pyrstössä hyvin hailakkaa sinistä, joten harmaasiipi? - kyllä. Selässä näkyy tuota höyhentuppien peittämään merensinistä. Kaunis siitä tulee. :)

Ja kolmonen paljastaa väriään tuolla pyrstön tyvellä :) Ehkä sekin on enempi kuitekin samaa sävyä kuin isän sininen, joten kolmonenkin olisi vaaleansininen violetti. Vertailukohtaa kun ei oikein ole, mutta kyllä siinä ainakin se violettitekijä on.

Kommentit

 1. Ihana tuo kakkonen... niin kuin myös muut.:D

  VastaaPoista
 2. Tosi paljon enonsa Ianin näköinen :)

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo poikaset (= Ja sinun blogiasi on mukava lukea, kirjotat kiinnostavasti. Luin kaiken sitten yhteen menoon (:

  VastaaPoista
 4. Mansi: Hauska että viihdyit! :) Ja tervetuloa uudelleen!

  Annica ja Sari: Nyt näkyy jos selvästi harmaasiiven haalistamaa sinistä selässä ja rinnassakin, en varmaan pääse ikinä selville siitä, onko sillä violettia vai ei vai onko se vaaleansininen vaiko koboltti vaiko mikä... mutta harmaasiipi kuitenkin ja nätti kun mikä! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti