Megapäivitys :D

No niin, nyt olis sitten taas katseltavaa :) Kauniiksi ovat tulleet jo, ykkönen, kakkonen erityisesti ja kolmonen ovat tosi rohkeita tapauksia, nelonen aikamoinen itkupilli ja vitonen lähinnä omissa oloissaan, huippurauhallisen oloinen.

Kakkonen tutkimusretkellä. Kolmonen maistelee sormea ja vitonen lepäilee. Nelonen on tuommoinen viiriäinen aina - viipottaa menemään! Ykkönen on siellä kaiken tämän alla. :) (Videot kannattaa muuten laittaa fullscreenille, kun nämä on tarkennettu makrolla - eli lähikuvaa.)Värit on aikalailla sitä mitä viime postauksessa mietinkin ja kun halajaisin sitä koboltti violettia... voi olla ettei näistä yksikään sittenkään jää kotiin. Vaikka kakkonen on kyllä superihana!!! :D Sen ainakin jätän tänne viimeiseksi ;)

Näiden värien perusteella Loisto saattaisi olla myös vaaleanvihreä perusväriltään, pöh. Mitään selvinnyt minkään suhteen! :( Luulen, että kaikki poikasista ovat tummuudeltaan dd, ei vaaleinta mahdollista tyyppiä, ilman yhtään tummuustekijää. Mutta maltetaan vielä sen verran, että nähdään nuo rintavarustuksetkin. :) Niin, ja kun kuvia klikkaa saa katsella niitä isompina...

Tässä ykkönen, taas poseeraa niin kauniisti. :)

Nyt sain hyvähkön kuvan mistä vertailla ykkösen ja nelosen sävyeroa, eli uskoisin nelosella olevan violettia tuossa seassa, väri on selvästi erilainen kun ykkösen puhtaan vihreä. (Josta en kuitenkaan osaa sanoa mikä vihreä? Kun ei se vaaleanvihreältä näytä...)
Sitten pikkukaunotar (tai kulkuri? en ole satavarma sukupuolesta :D) Tässä kuvassa siis rinnan sinistäkin näkyy, heh, tai siis ei näy, mutta sinistä on tuossa oikealla ylhäällä, olen sen itse todistanut, hyvin hailakkaa sellaista.
Toinen kuva kakkosen pyrstön sinisestä, tämän kuvan perusteella kun niskaan tuijottaa, on se ehkä spangle lisäksi.
Ja sinisten vertailua sitten. :) Molemmat tulleet sävyn puolesta isäänsä eli veikkaisin vahvasti kahta vaaleansiniviolettia näistä.
Lopuksi vielä sekamelskaa, jossa kuitenkin erottuu jokainen pyrstön väri erikseen :)


Kommentit

Lähetä kommentti