Polly & Blue

Vähän päivitystä nuoresta paristakin :)

Blue on saanut tällä viikolla parafiinihoitoa edelleen, iltaisin. Sen vahanahka on jo todella hyvässä kunnossa, mutta raukka kun se on niin öljyssä! En muista kuinka kauan Loistolta meni itsensä putsaamiseen kuurin jälkeen, vaan se oli aivan samannäköinen. :P Lopetan kuuri viimeistään ensi viikolla, aikaisintaan sunnuntai-iltana, kun kaksi viikkoa on tullut täyteen. Uskon, että se on sillä selvä :) Olisi varmasti jo nytkin, mutta hoidan nyt tuplahoitona loppuun asti!

Blue koettaa kovasti sirkutellakin jo, liekö ikä mikä vie veronsa, koska sirkutus on vielä aika säälittävän kuuloista, lähinnä rumaa... heh. Mutta jospas se viimeistään parveen päästyään oppisi laulamaan kuten isommat pojat ;) Pitäähän sitä harjoitella jo!

Kuviin sain mielestäni melko hyvin napattua myös Pollyn violetin - ei sitä ainakaan koboltiksi voi mennä haukkumaan ;)

Jag har skötat Blue med paraffin nästan två veckor nu, och fortsätter minst tills söndagen. Han ser jättebra ut redan - utom fjäderdräkt, som är skjöljat med ölja, fy! :P Det ska bli bättre när jag slutar med paraffin, som jag har penslat på hans fötter och näbben varje dag. Han ska vara så fin efter några veckor! :)Kommentit