Vahanahkakuvia

Nyt on isä Jean poikasten joukossa jälleen, alkoi jotenkin vaikuttaa niin apaattiselta tuo poikasten keskenäinen elo, että ajattelin paremmaksi tarjota niille edes jonkin esikuvan vaikkapa edes viikon tai kahden ajaksi.

Hyvin on tuntunut elo sujuvankin - huomattavasti enemmän ääntä häkistä nyt lähtee! Ovat kyllä jo tajunneet, ettei iskä heitä enää aio syöttää, vaikka melkoista ahdistelua ensimmäinen vuorokausi olikin. Nyt tilanne on rauhoittunut ja Jean laulelee alaorrella kun poikaset seurustelevat ylempänä toistensa kanssa. Tahtoo nimittäin olla niin, että kun isä seurustelee yhden poikasen kanssa, siinä ovat sitten kaikki loputkin tahtomassa osansa ja menee yhdeksi takaa-ajoksi koko homma.

Kuvia ajattelin laittaa vahanahkoista taas. Voi olla tietenkin, että koiraslinnun läsnä olo ja sen suosiosta kilpaileminen vaikuttaa jonkin verran poikastenkin hormonitoimintaan, koska minusta kaikilla on nyt todella vaaleat vahanahkat ollakseen koiraita, kun vielä pari päivää sitten kaikki olivat oikein punervia. Pari päivää sitten olivat myös todella rauhallisia ja nyt taas todella aktiivisia. Sen aikaa ovat aloillaan kun otan kuvia, sen verran jännää puuhaa kuitenkin.

Vertailin vahanahkoja myös Loiston edelliseen pesueen poikasiin, joista tämän ikäisinä sanoi hyvin helposti kumpaa sukupuolta olivat ja noiden kuvien ja näiden kuvien perusteella nämä olisivat kaikki naaraita. Mutta enpä mene siihen lankaan, koska tilanne voi tosiaan vielä muuttua! :D Heh. Tässä kuitenkin näitä söpöläisiä ihailtavaksi. :)

(huom! Bonnien ylempi kuva otettu ilman salamaa, alempi salamalla. En ole aivan vakuuttunut tuosta dilute-geenistä edelleenkään, mutta väriä ei ole nähtävissä tuossa salamakuvassa laisinkaan, vaikka kyllä sen harmaasiivellä tulisi näkyä melko kirkkaanakin. Uskoisin Bonnien perusvärin olevan koboltti. Ja koska tällä hetkellä epäilen kaikkia poikasia Dd tummiksi, on Loisto hyvin mahdollisesti se oliivi (DD), miksi se joskus silloin ihan poikasena määriteltiinkin!)

Bonnie 39 pv, pullea mutta hyvin naarasmaisen vaalea vahanahka.

Bonnie ja Bodie 37 pv.


Baille 33 pv ja takana Bee 35 pv.

Bodie.
Bee, Bonnie ja Bodie.

Kommentit

  1. Heah, näyttävätpä kaikki kovin naarailta vahanahoista...vihreä varmaan kuvissa eniten koiraan näköinen. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti