Värejä

Nyt alkaa näkyä ykkösellä jo vähän siipikuviota siellä hartianseudulla. Se on sellaista tummaa :D En osaa sen tarkemmin sanoa mikä kuvio sieltä on tulossa, ehkä aivan normaali. Kakkonen on edelleen suloisen valkoinen kauttaaltaan ja kolmosesta on hyvää vauhtia kehittymässä hyvin samannäköinen. Nelonen on vihreä, mutta normaalikuvioinen ja vitosella näyttäisi olevan häivähdys pigmenttiä hartiaseudulla, joten sieltä on varmaankin kehittymässä vielä neljäs kirjava, väristä en osaa sanoa vielä, mutta huomenna kyllä. Nelosen rengastin eilen illalla myöhään ja jalassa on pysyneet kaikilla.

Ihan mukavastihan noita kirjavia sitten tulla tupsahti! :D Hauskaa! Tästä poikueesta olen mietiskellyt ehkä jättäväni itselleni yhden naaraan, sinilinjaisen, mutta katsellaan katsellaan, mikään ei ole varmaa. :)

1. Vihreä kirjava normaali?
2. Sininen kirjava
3. Sininen kirjava
4. Vihreä
5. Kirjava

Kommentit

  1. Jospas se valkoinen olisikin dec. Jospa siihen ei tarvitakkaan juuri hollanin kirjavan dominoivuutta, vaan jokin dominoiva kirjava yhdistettynä resessiiviseen kirjavaan. Tulee mieleen kaiken näköistä :)

    VastaaPoista
  2. Hih, kuka tietää! Sulissa tai sulkatupeissa ei väriä ole vielä ollenkaan, joten seurataan tilannetta :) Olin juuri laittamassa kuvan tältä aamulta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti