Kuva

Tässä uutta pesuekuvaa. :) Kuten näkyy, vihreällä on jo kuviota esillä selvästi (klikkaa kuva isommaksi). Kakkonen on vain päivää nuorempi, mutta jopa sulkatupit ovat edelleen valkoisia. Sillä on myös huomattavasti vaaleampi pohjapigmentti kuin ykkösellä tai edes kolmosella (pää kakkosen alla) joka tuntuu muuten olevan paljon samankaltainen kakkosen kanssa. Ehkäpä dilutekaan ei olisi aivan poissuljettu? Koska nyt kun katsellaan pigmenttiä ykkönen on tumma, kakkonen hyvin, hyvin vaalea ja kolmonen taas pikkuista tummempi, mutta ei ykkösen sävyä kuitenkaan (kuvassa varjo maalaa kolmosen maskin tummemmaksi kuin se oikeasti on). Nelosen siipikin näkyy sieltä välistä, eli keltaista sieltäkin jo pukkaa pitkälle. :)

















Vanhemmat kävivät tänään lennolla ja kovasti tuntuivat tykkäävän. Loisto kävi hetken aikaa keittiössäkin huutamassa kultaansa, mutta osasi heti takaisin. Vierashuoneen oven pidin kiinni, etteivät päässeet toisten seuraan ollenkaan. Loisto on tuntunut syöttävän poikiaan ahkerasti tänään ja oikein pirteitä napukoita ovatkin. :)

Kommentit

  1. Spanglea näyttäisi pukkaavan tuolta keltaiselta, mutta onkohan harmaasiipi vai tumma :) ihania ja ihanemmiksi muuttuvat :D

    VastaaPoista
  2. Oi! Miten hauska saada spangle! :D Tummin noista kolmesta vanhimmasta, mutta sen näkee pian. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti