Havainto

Näytöstäisi että kolmosesta tulisi violetti! Se on tosi nätti kyllä valkoisine höyhenineen sekin. :) Varmaksi nyt en voi mennä sanomaan, harmaasiipi se ei kuitenkaan varmaan ole, koska väri pyrstön päällä oli kirkas sininen, mutta sellainen tummahko, eli joko vaaleansininen violetti tai kobolttivioletti, en tiedä edelleenkään mikä on Loiston perusväri, se kun voi olla mikä vain. Mutta ehkäpä nämä poikaset tosiaan vähän valottaisivat asiaa sulat kasvattaessaan.

Ykkösellä näkyy hipaus vihreää siellä jossain pyrstön tienovilla, melko tummaa näytti ehkä olevan, joten mahdollisesti silläkin siis violetti geeni, koska Jeanin vaaleansininen perusväri takaa sen, ettei kellään poikasista ole perusvärinä kobolttia tai tummanvihreää tummempaa.

Kakkonen on yhtä mysteerisen valkoinen kuin ennenkin, ei kuviota eikä väriä missään, vaikka selässä onkin selvästi tummaa höyhentuppea, joten olettaisin että jotain väriä sieltä tulee, mutta uskon tosiaan, että kakkonen on ainakin harmaasiipi.

Juu ja ne kaksi pienintä on pikkuisia edelleen. Rengas oli kuitenkin pysynyt jalassa. :)

Kommentit

  1. Ihanaa, onnea violetti vauvasta!
    Mietin tuota valkoista, että olisiko spangle harmaasiipi. Niillähän siipikuvio tosi hailakka ja jos vielä on kirjava niin kuviotakaan ei edes tule paljoa, ehkä vain selkä-niska-alueelle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti