Kuvia mukeloista :)

Ja nyt sitten pitkästä aikaa, tiedän kuinka näitä on odotettu ;) Anteeksi myöhäinen ajankohta. Halusin vain, ettei minua säikähdellä kun otan kuvia ja kaikki olivatkin kyllä niin rauhallisesti paikoillaan, salamaa en käyttänyt edelleenkään (kesä on niin ihanan valoisaa aikaa!!) ja siksi pönttöläisen kuva on hieman epätarkka.

Poikaset ovat aivan ihastuttavia. Erityisesti minusta Bonnie ja Bodie, pöyheät päät ja pitkät sulat, isokokoisia ja rauhallisia. Bee ottaa paljon isästään mallia, kun laitan ruokakuppeja. Bodie ja Bonnie vain katselevat orsiltaan.

Klikkaa kuvat isommiksi! :)

Bonnie 35pv & Bee 31pv




















Bodie 33pv



















Isäliini :) Mene ja tiedä sitten noista violeteista, kun vertaa tämän pyrstöä Bodien pyrstöön ja minä kun ajattelin, että olisivat molemmat vaaleansinisiä violettejä??? Ehkä valo lankeaa eritavalla...
















Bodie edestä, eikös se näytä pojalta - hmm, minkäs teet!





















Niiin sulkku!!!





















Bonnie ja Bee uudemman kerran lähempää



















Ja pikku-Baille 29pv, joka ollessaan tyttö (toivotaan niin!) vaihtaa nimensä Wenlaksi :) Tästä kuvasta nyt ei pääse näkemään tummaa pyrstöä, rintahan on selvä koboltti.





















Niin ja vielä sellainen pohdiskeluluontoinen asia Bonniesta. Mahdollista olisi, oosoittatuupa hän sitten tytöksi tai pojaksi, että antaisin hänet sijoituskotiin. Tuolloin lintu menisi uuteen kotiin sillä ehdolla, että sen täyttäessa vuoden tai puolitoista (riippuu sukupuolesta) se tulisi meille pesitettäväksi. Tietenkin, jos sille on olemassa edes kumppani. Kodin tulisi olla ehdottoman mainio :) tietenkin, niin kuin kaikkien muidenkin kodit ;) Ja mieluusti tässä lähiseudulla. Mutta tätä olen vasta mietiskellyt. Kuitenkin jos joku olisi asiasta kiinnostunut, niin voi ottaa yhteyttä, niin keskustellaan asiasta.

Sukupuolista en oikeastaan sano mitään edeleenkään. On ilmeisesti uskottava tuota aiemmin lukemaani huomautusta, että tietyssä vaiheessa kaikki näyttävät tytöiltä (paitsi Bobs, joka oli koko ajan aivan pojan näköinen) ja menin tuohon lankaan. Toivottavasti edes kaksi tyttöä joukossa olisi, tällä hetkellä epäilykseni kohdistuisivat Beehen ja Bailleen, mutta vannomaan en voi mennä - vieläkään... Pesästä tultuaan vahanahkat muuttuvat.

Kommentit

  1. Todella kaunis joukko pikkuisia, vaikka kuvasta voisin luulla kaikkia jo aikuiseksi :)

    VastaaPoista
  2. Käsittämättömän söpölisiä :D <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti