Että undulaatit osaa olla vaikeita....

Ähh... Loisto on nyt kokeilun vuoksi takaisin poikashäkissä. Jean on yläkerrassa. Pidätte minua varmaan hätäpäisenä ja hölmönä, mutta asian laita on seuraavanlainen.

Jean oli oikein hyvä isä, erityisesti Baillelle, joka on pöntössä edelleen. Syystä että se keksi alkaa pitämään Baillea seuralaisenaan, tulevana emona, onhan se pöntössä, ilmeisesti naaras, sitä ruokitaan pönttöön ja kaikki muutenkin ihkua ja idyllistä. Tänään näin sen sitten kunnolla jahtaavan Bodieta ympäri häkkiä. :P Olen nähnyt sen aiemminkin "ei niin välittävän" Bodiesta, joka alkaa minusta olla melko selvä koiras. Eli tässä nyt uhkasi käydä samalla tavalla kuin Loiston kanssa, kun Loisto ja Jean suunnittelivat uutta perheen lisää ja muut olivat suunnitelmien tiellä. Nyt Jean oli vain etsinyt uuden kumppanin jolle kuherrella ja tämä oli sitten pikku-Baille.

Joten. Kokeilen nyt, jos Loisto ei keksi alkaa seurustelemaan kenenkään koiraspuoleisen poikasen kanssa vakavasti, riippuu ihan sen virittyneisyydestä, ainakaan vahanahka ei ole kovin ruskea, kun vertaa Jeanin edelleen paksuun ja tumman siniviolettiin vahanahkaan - se olisi ollut heti valmis uuteen pesintään. Haluaisin kuitenkin, että saisivat vielä jonkin aikaa lisäravintoa emolta ja että Baillekin saisi rauhassa opetella syömään itse ja tulla omaa tahtia pöntöstä ulos. Että seurailen tilannetta. Seuraava vaihe on sitten ottaa viimoinenkin emo pois ja toivoa, että Baille pian uskaltaa ulkomaailmaan ja ottamaan mallia muista. Se on hyvänkokoinen jo ja muut ovat jo hoksanneet jotain siemenistäkin, kun havaittavissa on poikasille tyypillistä ruokakupissa "asumista" kun siemenillä herkutellaan :)

Näin täällä... voiko vaikeammaksi enää mennä...

Kommentit