Huokaus kun ne on nättejä! :)

Kuvia en viitsi ottaa vieläkään, kun ne on ihan samannäköisiä edelleen! :) Sen verran havaittavissa on nyt, että ykkönen on vihreä violetti, koska vihreä on tosi tummaa, semmoista eksoottisen syvää vihreää kuitenkin ja kun se ei oliivi voi olla, veikkailen tummanvihreä violetti spangle australiankirjava = toooosi nätti! Ja paras veikkaus sukupuolesta olisi poika. :)

Kakkosen selkätupet näyttää kauempaa tarkasteltuna olevan jotenkin violetteja, saman värisiä kuin kolmosella, jolla jo pikkuisen violettia pyrstöstä pukkaakin. Kolmosella on muuten pyrstössäkin tummia sulkia, kakkosella kaikki valkoista, eikä pyrstöntyvellä mitään väriä edelleen. Kakkosesta paras arvaus olisi tosiaan tuo Annicankin ehdottama harmaasiipi spangle (violetti?!), mutta lopputulos jää vielä nähtäväksi. :)

Kolmosesta tulee oikein nätti violetti, se vielä selviää tulisiko siitäkin spangle - huh! että onkin nättipesue, kun noin paljon spangle violetti kirjavia pukkaa!! Vaan ehkä se on vielä vähän toiveajattelua... ;)

Nelonen on se vihreä, normaali... siitä en osaa sanoa enempää. :) Vitonen sininen, kirjava ehkä harmaasiipi sekin, kun on jotenkin hailakka pigmentti silläkin.

Toivoa saattaa sitten, että kooltaankin olisivat kelpoja, hyvin kyllä emot syövät kananmunaruokansa ja hirssinsä ja rehunsa ja Loisto on syöttämässä poikasia kokoajan. Valtavia määriä ruokaa kuluukin kun poikasia on noin monta! Pitäisikin lähteä käymään kaupassa ostamassa lisää siementä ja mineraalikiveä ja toivoa, että olisi hyvää hirssiäkin tarjolla, joskus kun laatu on mitä sattuu, erät vaihtelee tosi paljon tuolla DM:ssä. Samalla voisin vilkaista undutarjonnan - tietenkin!!

Kommentit