My Bonnie is over the...

Nyt on pähkäilty nimien kanssa. Ykköselle oli huomattavasti vaikein koettaa keksiä sopivaa, B:llä alkavaa nimeä :P Mutta tässä nämä nyt sitten ovat:

1. Bobs
2. Bonnie
3. Bodie
4. Bee
5. Baille

Niille ei ole sen kummempaa selvitystä nyt sitten, kakkonen on oma suosikki ja Bonnie nyt vain sattui sopimaan rakkaalle lapselle :) Bee sopi minusta mainiosti keltamusta raidalliselle spanglelle joka mennä viipottaa :D Ja Bobs oli ainoa (monen sadan nimen joukosta) joka minusta sopi ykköselle. Se nyt vain on sellainen Bobs. Bodie ja Baille sopivat kaunottarille ketkä nimet saivat. Ja jos sukupuolet vielä vaihtuvat, niin ei haittaa, nämä taisivat valmiiksi olla miesten nimiksi merkitty. ;) Tosin varmasti useilla tyttölapsilla oikeastikin käytössä.

Otsikko sen takia, että Bonnie oli tullut tänään ensimmäisenä ulos pöntöstä! En tiedä kauanko raukka oli roikkunut oven alapuolelle seinässä kiinni kun tulimme kotiin n. tunnin reissun päätteeksi tuolta naapurisaarelta. Laitoin käden viereen ja tyttö kipusi siihen josta nostin sen sitten pöntön suulle ja sinne livahti! Menin jonkun tovin päästä poikasia katsomaan, ja kun Bonnie yleensä on ensimmäisenä kuikuilemassa ovella ketä siellä on, se olikin tällä kertaa aivan maatamyötäisenä siellä purujen keskellä, eikä nostanut päätään kun rapsutin Baillea - taisi olla melkoinen shokki, mutta tuskin kestää kauaa ;)

Viime pesueesta Rasta tuli ensimmäisenä ja nuorimpana ulos pöntöstä ja oli tuolloin iältään 28 päivää, se tosin ei vielä osannut lattialta ylös, joten nostin sen takaisin pönttöön missä se viihtyi vielä muutaman päivän. Justus tuli ulos pöntöstä ihan orrelle asti seuraavana päivänä, poikueen vanhimpana ja oli tuolloin 32 päiväinen. Bonnie on nyt siis 26 päiväinen - tomera tyttö kerrassaan! :)

Kommentit

Lähetä kommentti